decoration decoration decoration
decoration
leaf leaf leaf leaf leaf
decoration decoration

Så kom der gang i de fine tuschpenne, en fin notesbog fra Panduro og blyant, viskelæder, lineal mm.

Jeg har startet en Bullet journal op! på http://bulletjournal.com/ kan du læse om hvad en Bullet journal er. Ordet bullet bruger ophavsmanden til at beskrive de små prikker der bliver brugt til at markere opgavepunkter, mere om det senere.

Min notesbog er en fin en fra panduro til 59 kr. den er valgt fordi den har kraftigt papir, ingen fortrykte linjer (dog ikke syrefrit papir desværre) og et godt kraftigt omslag som jeg kan lege med senere, omslaget er lavet af en hård trælignende masse.

På den første side er der så mit titelblad, billederne kan ses i min facebookgruppe hurlumhejheksens hule lige her: Bullet billeder Mit titelblad er med fine skabelonbogstaver og tegnet efter linjer, med lidt fine farver på og alle spor efter linjer og optegning med blyant visket ud.

På de næste 2 sider er min indholdsliste, der blev lavet lidt rod, fik lavet det første  indlæg i bogen for tidligt og så passede tallene ikke + min indholdsliste får færre sider at brede sig over. bare ærgeligt, meningen med en bullet journal er at man som udgangspunkt ikke fjerner noget, man fortsætter bare og med en bog til næsten 60 kr. så har jeg sikret mig at jegholder fast i det!

I indhold kommer der så til at stå hvilke sider der f.eks. har månedssider, hvor man kan finde ugesider (uden numre for det fylder for meget i indhold) og hvor man ellers kan finde sjove sider.

De næste 2 sider er så min årsplan, der mangler en masse aftaler, der ikke er helt på plads men nok godt kunne sættes på her, men nu er jeg i hvert fald i gang med de sider, så kan der komme mere på senere.

Når jeg fortsætter kommer der månedsplaner, ugeplaner og forskellige skemaer til at tracke vaner, træning, mad og andre sjove ting. Der kommer madplaner og opskrifter, håndarbejdesplaner, idélister, huskelister og sjove diagrammer. Alt det kan du høre mere om i næste afsnit af min Bullet journal, følg med i Hurlumhejheksens hule på facebook så får du at vide hvornår det næste er klart 🙂

Til vi ses igen

Lisa/Lind

 

loading
×